Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Klokker som appellerer til din indre rebell

 

 

I dagens miljø krever det styrke og høy selvtillit å skille seg ut i mengden. Denne høsten retter POLICE oppmerksomheten mot den indre rebellen som bor i alle individer. POLICE går foran og appellerer til å mestre vår uavhengighet og hylle den iboende rebellen i mennesket

 

Høstnyhetene er en hyllest til merkevarens DNA og blant de heteste klokke modellene finner vi AVONDALE. En mer ned tonet POLICE klokke med en twist. Uret er stilrent med stållenke og sort skive, men tilfører ekstra krydder i form av tøffe detaljer i rødt og blått kombinert med roséfarget stål. Klokke modellen AVONDALE leveres med multifunksjon som alltid gir en ekstra finish i utseende.

 

Som POLICE selv sier: « AVONDALE et perfekt tilbehør til de som ønsker å inspirere andre og bli en leder i mengden.»

 

Klokke modellen er tilgjengelig i tre ulike utforminger og finnes både med italiensk skinnreim og rustfri stållenke.

 

 

På smykkefronten introduserer POLICE en rekke nyheter som kombinerer lær og stål i skjønn forening. Hovedfokuset ligger i en aktuell hverdagsstil med en moderne etterbehandling av vevde lærarmbånd med dristige metalldekorasjoner, og smykker med dogtags. Helt perfekt for den moderne indre rebellen.

 

I høst fremheves LIBERTY. En rebelsk men likevel moderat og slank dogtag med kraftig kjede i rusfritt stål. LIBERTY er et godt valg for menn som ønsker å uttrykke sin edgy stil på en subtil måte.

 

Høstkolleksjonen er tilgjengelig i butikk i disse dager. Pris fra 1998,- for klokker og 598,- for smykker. 

 

Om POLICE

 

Italienske POLICE har siden oppstarten i 1983, stått for en innovativ og moderne livsstil som appellerer til den motebevisste mannen. Klokker fra POLICE er både rocka og uttrykksfulle når det gjelder design og farger. Klokkene har stålkasser og japanske Miyota urverk, og hver klokke modell bærer sin egen historie og klokke navn.

 

Merket POLICE har befestet sin posisjon i klokke og smykke markedet hvor de tidligere har blitt båret av menn som blant annet David Beckham, George Clooney, Antonio Banderas, Bruce Willis og nå den kjente fotballspilleren Neyman Jr.