Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Dette visste du ikke om TRIWA remmer

 

 

Det ligger en eksklusivitet i håndverket bak TRIWAs remmer. Som eneste lisensierte klokke partner bærer TRIWAs skinnremmer det fornemme stemplet fra Tärnsjö Garveri. På dette garveriet blir alle TRIWA remmer økologisk produsert etter tradisjonsrikt håndarbeid. Her har det blitt tilvirket veskeremmer til blant annet Louis Vuitton sammen med en rekke andre luksuriøse merker.

 

Les også: Hva dekkes av reklamasjonsretten når det gjelder klokke?

 

 

På lik linje som en eksklusiv skinnjakke/veske blir mykere, finere og endrer farge med årene, blir også TRIWA sine remmer dette. Læret som brukes er som en levende organisme som endres etter bruk.

 

Les : Dette blir årets farge i 2019

Les også: Hvordan skifte klokkereim helt enkelt

 

 

Les: TRIWA lanserer samarbeid med Oliver Cabell

 

Når skinnet blir utsatt for sterkt lys vil dette påvirke organismen og læret vil endre seg/skifte farge. Det samme vil skje om remmen ligger i totalt mørke. Da vil remmen gå tilbake til sin naturlige patina.

 

Gode råd

 

Et godt tips for å beholde patinaen så levende og ny som mulig er å brette ut remmen og la begge ender ligge adskilt. Da vil begge endestykkene få like mye lys, og remmen endrer seg i takt med tiden/lysstyrke.

 

Skulle det være at lyset er noe sterkt hos deg kan det også være et tips og plassere remmen en periode på et mørkere sted for å gi skinnet tilbake sin naturlige patina og farge

 

Som mye annet er dette et godt kvalitetsstempel for å vise at skinnet som brukes er ekte. Her er det ikke tilsatt unaturlige stoffer for å utsette aldringsprosessen i skinnet. Læret er organisk og viser at TRIWA setter søkelyset på alle aspekter av prosessen når de skal skape sine klokker

 

Les også: TRIWA x Humanium Metal - en klokke laget av destruerte våpen

 

 

(Foto: TRIWA/@loefvenius)