Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Pierre Leclerq – en klokke til energiske menn fra Ice-Watch

 

 

Menn som lever et energisk liv i høy fart må kunne stole på to ting. Klokken og bilen.

 

Det var dette som motiverte Ice-Watch til å skape en ny herremodell etter inspirasjon fra bildesigneren Pierre Leclerq. Hans internasjonale karriere i toppfart gjennom USA, Italia, Tyskland, Kina og Korea med Ford og BMW har satt tydelige spor.

 

Klokkeserien som bærer hans navn er strømlinjeformet til håndleddet hvor urverket er beskyttet av en supermyk silikonreim. Bare en ekspert i aerodynamikk klarer å gjøre dette så delikat. I urskiven får man en sterk fornemmelse av dybde  som er elegant perfeksjonert med elementer som gjenspeiler hjulene på en racerbil.

 

Silkonremmen som er brukt i klokken føles nesten som en del av huden.  Pierre Leclerq serien leveres i tre ulike utgaver og er 49mm. Klokkene har kronograf og er 100m vanntett.

 

Modellen vil være å finne hos utvalgte Ice-Watch forhandlere fra oktober. Veil. Pris. 1498,-

 

Les også: ICE GLAM RED – dristig klokke fra Ice-Watch

 

Om Ice-Watch

 

Ice-watch ble startet av Jean Pierre Lutgen i Belgia i 2007, og har høstet stor oppmerksomhet verden rundt med sitt lekne design i dristige og spennende farger.11 år etterpå finnes Ice-Watch i mer enn 55 markeder verden over. Alle klokkene er 100m vanntett, har silikonreim og er elsket på tvers av generasjoner, kulturer og landegrenser. Kundene ønsker noe annerledes og Ice-Watch leverer i bøtter og spann! Velkommen til et univers av farger og lekenhet.

 

Les mer om Ice-Watch