Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Trendalarm – det gule gullet er tilbake på klokke fronten

 

 

Vi har lenge savnet det, vi har lenge håpet på det, og endelig er det blitt en realitet. Det gule gullet er tilbake i tilbehøret og inntar trendarenaen som favoritt nr 1.I det vi beveger oss fra sommer til høst er sesongen åpnet for varmere toner i jordfarger og sterke klare farger. Bak oss kan vi legge pastellene fra den varme årstiden. Og for en høst dette blir!

 

 

TRIWA lanserer TRIWA x Humanium Metal

 

Både GANT, TRIWA og Mango Time viser frem sine ukronede favoritter innenfor flere prisklasser når det kommer til klokker.

 

Se høstens klokkenyheter fra GANT Time

 

Mesh remmen som kom sterkt i 2017 fortsetter trenden inn i vintersesongen av 2018 hvor nevnte klokkemerker leverer bestselgere i gullfarget mesh.

 

TRIWA favoritten Smoky Nevil  Mesh Gold har høstet stor oppmerksomhet blant innovatører og trendsettere  og mange har lagt sin elsk på den mørke urskiven kombinert med gullfarget meshlenke. Til tross for den litt større urkassen er modellen elsket av kvinner på lik linje som menn. Også Klinga i gult gull er verdt å nevne. En mer klassisk unisex favoritt for den urbane minimalisten.

 

 

Hvordan skifte reim eller lenke på din TRIWA klokke

 

Fra tidløse og elegante GANT finner vi klassikeren Park Hill i gult gull med lenke. En feminin og forfinet utgave av sin storesøster Park Hill Mid. Modellen er kun 32 mm og sklir forførisk inn som en populær favoritt for kjole og fest sesongen. Med sin nette utforming er dette en modell som like godt er et smykke i seg selv.

 

Mango Time lanserte tidligere i år sin nye kolleksjon I am Me. En kolleksjon bestående av 24 klokkemodeller i ulike størrelser. Fellesnevneren her er mørke urskiver med detaljer i rødt som kombineres med gullfargede urkasser og meshlenker. Prisen starter på 498,- og er definitivt en budsjettfavoritt verdt å merke seg.