Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Triwa X Humanium Metal

 

TRIWAs nyeste prosjekt er klokker er laget av Humanium Metal, et materiale laget av destruerte illegale skytevåpen. Resultatet? Et ur med en sterk symbolsk verdi, laget med ekstrem forsiktighet som bidrar til å gjenoppbygge samfunn i konflikt.

 

 

TRIWA har utviklet klokker i over ti år med et mål om å transformere klokkeindustrien. Med Humanium tar de denne transformasjonen til neste nivå ved å lage klokker av metall fra destruerte illegale skytevåpen. Med din hjelp vil TRIWA bidra i kampen mot væpnet vold.

 

Om prosjektet
TRIWA har samarbeidet med Non-Profit organisasjonen, IM Swedish Development Partner, som samler og smelter om ulovlige våpen fra samfunn i konflikt. Et metall som har fått navnet Humanium Metal. TRIWA kjøper deretter metallet, forfiner og maler det i poser, som senere blir gjort til TRIWA x Humanium Metal klokker.

Selve kjøpet av Humanium Metal gjør en forskjell: Noen av midlene fra salget sirkulerer tilbake til samfunnet der skytevåpnene opprinnelig ble samlet inn og bidrar til å støtte ofre for væpnet vold

TRIWA har behandlet Humanium Metal med den respekten det fortjener, og støper det inn i en enhet med ulike metallbehandlinger. Klokken er fylt med symbolske referanser.

 

Modellen er produsert i 39mm, og er ment for både menn og kvinner. Urskiven er vertikalt børstet i mørk grå med symbolske elementer i dato, sekundviser og krone som gjenspeiler dette viktige prosjektet. 

 

Humanium klokken er drevet av Citizen Miyota urverk og klokken er vanntett 100 meter. Bakplaten er gravert etter hvilket nummer i rekken det ble produsert. Den militærgrønne remmen, som gir den siste finishen, er i tillegg laget av resirkulerte plastflasker.

 

Humanium Metal har blitt raffinert til 316L rustfritt stål for å tilfredsstille de høye kravene til EUs standarder for nikkel.

 

Veil. 2495,- hos utvalgte TRIWA forhandlere

 

Anerkjennelse og Presse
The Humanium Metal Initiative av IM har blitt godkjent og anerkjent av mange 
internasjonale fredsforhandlere som f.eks. Desmond Tutu og Hans Blix.

 

Humanium Metal
Humanium Metal utviklet av IM er et prisbelønt materiale laget av ødelagte ulovlige skytevåpen smeltet om til et nyttig metall. Metallet er laget av noe som pleide å være en destruktiv kraft, nå omgjort til noe godt og fint. Salg fra Humanium Metal genererer økonomiske ressurser som brukes til å gjenoppbygge lokalsamfunn i konflinkt og støtte ofre for væpnet vold.

 

Humanium Metal er en del av IM Swedish Development Partners strategi for å bidra til å oppfylle FNs mål for bærekraftig utvikling.

 

 16: Fremme fredelige og inkluderende samfunn for bærekraftig utvikling.

 

Humanium Metal har blitt raffinert til 316L rustfritt stål for å tilfredsstille de høye kravene EUs lov om nikkel.

 

Ved å kjøpe en TRIWA x Human Metal Watch kan du hjelpe verden til å bli et mer fredelig sted.

 

It is #timeforpeace

 


Innpakning
Alle TRIWA x Humanium Metal klokker kommer i en eksklusiv laget boks med en påtrykt TRIWA x Humanium Metal logo og et sertifikatbevis på klokkens opphav.

Andre aktører som støtter Humanium Metal prosjektet. Se http://humanium-metal.com/