Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


Ny og eksklusiv klokke kolleksjon fra GANT TIME

 

 

70 år er en bra alder for et folkekjært livsstilsmerke. Denne våren byr GANT opp til dans med en forrykende jubileumsfeiring og lansering av eksklusiv klokkekolleksjon. 

 

I sin inspirasjon har GANT gått tilbake i tid for å hente frem tidligere bestselgere med en moderne vridning. Her i Norge har vi fått tilgang på 42 sofistikerte og tidiløse SKU. Her står den lange historien til GANT sentralt, noe som viser seg godt både i håndverk, kvalitet og design. Tilbake er de klassiske klokkelenkene, kronografen på herreklokker og de vakre tidløse smykkeurene til henne.

 

- Jubileumskolleksjonen ble skapt for å invitere våre kunder til å utforske våre lange tradisjoner innen livsstils segmentet, sier Karen Vogele, EVP Product & Design hos GANT. 

Nytt av året finner vi en myk café latte farge som går igjen i urskiven på flere modeller. En varm og spennende kulør som står spesielt godt til stål og rosefargede lenker.

 

Les også: Hvilke klokker skal vi går med i 2019?

 

- Vi startet prosjektet for et år siden under et besøk på vårt fødested i New Haven, CT. Under denne turen oppdaget vi vår kjærlighet til Ivy League-universitetsarkitekturen og symbolikken bak veggene på disse vakre campusene. Dette minnet oss på at dette stedet er hvor vi ble til, og hvor vår reise til å alltid være nysgjerrig og aldri slutte å lære begynte. #neverstoplearning

 

 

- Vi er meget begeistret for den nye klokke kolleksjonen til GANT, sier Finn Hammerstad, innkjøpssjef i Frithjof E. Rasmussen AS som distribuerer GANT TIME i Norge. For en som har jobbet med klokker i over 30 år er det ekstra fint å se igjen tidligere bestselgere som Cameron i ny og moderne drakt. Vi har sterk tro på at dette vil bli en kolleksjon som vil begeistre den klassiske og moteriktige GANT kunden.»

 

#diamondgcollection

 

Som en del av feiringen lanserer merket i tillegg en rekke jubileumsprodukter med inspirasjon hentet fra GANT-arkivet som blant annet originale skjorter, college gensere og sko i økologisk bomull.

 

Trend: Det gule gullet er tilbake på klokker!

 

Mer om GANT

 

GANT er det originale amerikanske livsstils merket med et moderne snitt og europeisk raffinement. Merket tilbyr Premium klær, tilbehør og hjemmeinnredning for menn, kvinner og barn. Fra sin opprinnelse i 1949 på campusene til de amerikanske østkystuniversitetene, og på sin ferd over til Europa, har GANT en global tilstedeværelse på over 70 markeder, 750 butikker og 4000 utvalgte forhandlere. 

 

Klokkekolleksjonen vil være tilgjengelig hos alle GANT TIME forhandlere fra starten av mai 2019. Fra. veil 1998,-

 

Se hele GANTs klokkekolleksjon