Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


 


SE HELE KOLLEKSJONEN

 

Italienske Police har siden oppstarten i 1983, stått for en innovativ og moderne livsstil som appellerer til den motebevisste mannen. Klokkene til Police er både rocka og uttrykksfulle når det gjelder design og farger. Klokkene har stålkasser og japanske Miyota urverk, og hver klokke modell bærer sin egen historie og klokke navn.

Merket Police har befestet sin posisjon i klokke og smykke markedet hvor de tidligere har blitt båret av menn som blant annet David Beckham, George Clooney, Antonio Banderas, Bruce Willis og nå den kjente fotballspilleren Neyman Jr.

Utformingen av hver klokke og smykke er dristig og skiller seg ut fra andre merker hvor spesielt design, gotiske elementer, og 3D effekter er fremtredenede. Deres brand image er "be younique" som gjenspeiler deres unike design.  Klokker og smykker fra Police selges over hele verden og er elsket av urbane mennesker på alle kontinenter. I sitt produktsortiment leverer Police solbriller, smykker,  parfyme, klær og vesker i tillegg til klokkene. Spesielt kjent ble Police for de blå speilglass i solbriller på 90-tallet.

Prismessig et sted mellom 998,- og 2190,- for klokker og fra 390,- for smykker 

Våre Merker

citizen club gant inex mango police swiss tom hope triw gul ICE