Velkommen Gjest | Logg inn

Ring oss på telefon: 22 88 91 20


 


SE HELE KOLLEKSJONEN

 

Klokke merket TRIWA er et moderne og stilfullt akronym for «Transforming the Industry of Watches». Merket legger hovedvekt på stil, følelse og kvalitet ved klokker.
 
TRIWAs målsetning bygger på å fremme moralsk karakter og individualitet i en tradisjonell verden av klokker og tilbehør. Klokke merket har fråtset i lovord fra motebransjen og høstet stor begeistring fra 20 markeder verden over,  fordelt på over 1200 forhandlere og 500.000 kunder. Målet er å bli enda større.
 
TRIWAs klokke design er både muntert og upretensiøst og kan gjerne være utfordrende, men da på en kreativ og oppløftende måte,  hvor det lekes med farger og materialkombinasjoner ved utforming av klokker.
 
Hver TRIWA klokke som forlater Stockholm, er laget med kvalitet og omsorg for å kunne gi produkter som gjenspeiler en individuell stil og personlighet.  Gleden i arbeidet er å se stilige, smarte og fargerike mennesker iført TRIWAs klokke design.
 
Urkassene leveres i ulike varianter, og er laget i rustfritt stål med noen unntak av naturlige cellulose produkter som acetat. TRIWA benytter kun Miyota urverk i sine klokker og remmene som brukes er laget av naturlige og miljøvennlige materialer fra svenske Tärnsjö Garveri
 
Veil.priser: 1.495-2.295,-

Våre Merker

citizen club gant inex mango police swiss tom hope triw gul ICE