Luminox Navy SEAL-kolleksjonen: Robuste klokker for ekstreme forhold

Luminox Navy Seal kolleksjonen er en av de mest ettertraktede klokkene på markedet i dag. Disse klokkene er designet for å tåle de tøffeste forholdene og er spesielt utviklet og godkjent for å møte kravene til US Navy Seals.

Med en Luminox klokke på håndleddet kan du være trygg på at du har en pålitelig og holdbar klokke som vil vare i mange år. Disse klokkene er laget av høykvalitets materialer og er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem til en must-have for enhver eventyrer eller militærpersonell. 

Funksjonene som definerer Luminox Navy Seal kolleksjonen

Ekstrem holdbarhet: Luminox Navy SEAL-klokkene er konstruert med tanke på ekstreme forhold og tøff bruk. De er vanntette og kan tåle dykking på store dybder. I tillegg er de motstandsdyktige mot støt, riper og ekstreme temperaturer. Dette gjør dem ideelle for krevende militære oppdrag og eventyr i naturen.

Selvlysende teknologi: En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Luminox Navy Seal kolleksjonen er deres selvlysende teknologi. Luminox bruker et unikt belysningssystem kalt "Luminox Light Technology" (LLT), som gjør at klokkene er synlige under alle lysforhold, selv i totalt mørke. Dette er ørsmå gasslys (fosforbelagte tuber med tritium-gass, laget av borosilikatglass) som på engelsk går under samlebetegnelsen Gaseous Tritium Light Source (GTLS). Det gir en reell selvlysende effekt, som ikke krever «lading» i form av naturlig lys, men som pga gassen avgir kontinuerlig lys.

Luminox lysteknologi

Presisjonsurverk: Luminox Navy SEAL-klokkene er utstyrt med høykvalitets urverk som sikrer nøyaktig og pålitelig tidsvisning. Urverket er vanligvis sveitsisk produsert, noe som er synonymt med presisjon og pålitelighet i klokkedesignverdenen. Denne kombinasjonen av holdbarhet og presisjon gjør Luminox Navy SEAL-klokker til en pålitelig følgesvenn for både profesjonelle og eventyrlystne enkeltpersoner.

Stil og design: I tillegg til robushet og funksjonalitet er Luminox Navy Seal klokkene kjent for sitt stilige og distinkte design. De har en slank og solid konstruksjon, med enkle og lettleste urskiver. Klokkene er vanligvis laget av slitesterke materialer som karbonforsterket polymer eller rustfritt stål som gir dem både styrke og lettvektskarakterstikker. Reimene er ofte laget av behagelig og slitesterke materialer som gummi eller nylon, som gir komfort og lang levetid.

Luminox Navy SEAL-kolleksjonen er et utmerket valg for de som ønsker en pålitelig, funksjonell og holdbar klokke som er designet for å tåle de mest krevende forholdene. Med sin innovative lysrørsystem, vanntetthet og holdbare materialer, er disse klokkene ideelle for alle som lever et aktivt liv eller som trenger en pålitelig klokke for ekstreme situasjoner.

Luminox Navy SEAL-kolleksjonen er også tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne en klokke som passer din personlige stil og behov.

 Se flere modeller hos forhandler her