FERAS | Forhandlerportal
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Frithjof E. Rasmussen AS ble etablert i 1945, og solgte den gang urmakerartikler engros fra Klingenberggaten 4. I etterkrigstiden var kvoten på import av armbåndsur kun 150 stk, og bedriften solgte frem til 1950 i hovedsak skinnremmer til klokker, laget av damevesker. I 1952 ble varemerket INEX etablert i Danmark, mens man i Norge hadde Uranus.

Etter mange år ble disse merkene, sammen Marker fra Sverige, slått sammen til ett skandinavisk merke, INEX i 1984. Eldste sønn, Frithjof - oppkalt etter sin far - starter i selskapet på 60-tallet, og blir etterhvert kjent som Norges beste innkjøper. Noen år senere, i 1979, kommer også yngste sønn Øyvin inn i selskapet, og far Rasmussen skriver over firmaet til sine tre barn. De to brødrene drifter selskapet seg i mellom, den ene på innkjøp og den andre på økonomi og drift. I 1989 utvikler de, sammen sine partnere i Sverige og Danmark, et konsept for barneklokker som blir kalt CLUB by INEX. Dette er fortsatt et merke i Feras portefølje idag.

I 2000 har Feras sitt støreste omsetningsår, det selges 170 000 klokker bare under egne merkevarer. Samtidig som Feras feirer 60 år, lanserer GANT sin første kolleksjon klokker.

I 2016 flytter selskapet til Brobekkveien og kommer under samme tak som sine søsterselskap. I 2020 feirer Feras 75 år som Norges ledende leverandør innen ur og ur-relaterte produkter.

Hos oss i Feras håndterer vi alle form for innkjøp, lager og service fra vårt kontor i Oslo. Når det kommer til produkt og sortimentsutvalg velger vi dette med omhu. Vi har idag produkter som passer til alt og alle, innen ulike prissegmenter. Idag representerer vi klokker og smykker fra kjente merkevarer som CITIZEN, Daniel Wellington, GANT, Mockberg, Swiss Military Hanowa, Nixon, By Biehl, By OIea, Inex og Club.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke