Vårens pussemiddelkampanje er igang! -20% rabatt ved bestilling online

Om Feras

Frithjof E. Rasmussen AS ble etablert i 1945, og solgte den gang urmakerartikler engros fra Klingenberggaten 4. I etterkrigstiden var kvoten på import av armbåndsur kun 150 stk, og bedriften solgte frem til 1950 i hovedsak skinnremmer til klokker, som ble laget av damevesker. I 1952 ble varemerket INEX etablert i Danmark, mens man i Norge hadde Uranus. I 1984 ble disse merkene, sammen Marker fra Sverige, slått sammen til ett skandinavisk merke og felles navn ble INEX. I 1989 utvidet partnerne varemerket med et konsept for barneklokker, den gang kalt CLUB by INEX. INEX og Club barneklokker er fortsatt varemerker i Feras sin portefølje idag.

I 2000 ble det solgt 170 000 klokker bare under egne merkevarer, et fantastisk år for Feras. Samme år som Feras feiret 60 år, lanserte GANT sin første kolleksjon klokker. Et samarbeid som har vært - og fortsatt er - svært godt.
I 2016 flyttet selskapet til Brobekkveien og kom med det under samme tak som sine søsterselskap. I 2020, året covid-pandemien kom, feiret Feras 75 år i markedet. Påfølgende år, 2021, fusjonerte Feras med søsterselskapet Norberg-Hansen, og fikk med det varemerkene Daniel Wellington, Mockberg, Nixon og byBiehl inn i porteføljen. Fra januar 2023 fusjonerte vi videre med Nortime, og Montblanc og Raymond Weil er nå etablerte merker hos Feras.

Selskapet driftes under navnet Frithjof E. Rasmussen - også kalt Feras - og er idag Norges ledende leverandør av ur og urrelaterte produkter. Vi jobber i tillegg med utvalgte av våre merker i det svenske og danske markedet. Hos oss håndterer vi alle form for innkjøp, lager og service fra vårt kontor i Oslo. Når det kommer til produkt og sortimentsutvalg velger vi dette med omhu, og fører produkter som passer til alt og alle, innen ulike prissegmenter. Vi har en svært anerkjent og kompetent serviceavdeling med urmakere som reparerer og utfører service på interne og eksterne varemerker.

Vår portefølje består av klokker og smykker fra kjente merkevarer som Citizen, Montblanc, Raymond Weil, GANT, Mockberg, Daniel Wellington, Nixon, byBiehl, Inex og Club. Vi leverer i tillegg pussemidler fra Connoisseurs, gave og dåpsartikler, vekkeklokker og remmer/lenker.