Vårens pussemiddelkampanje er igang! -20% rabatt ved bestilling online

Luminox- Starten på et lysende eventyr

Historien om Luminox startet tilbake i 1989, da visjonær mann ved navnet Berry Cohen, tidligere klokkedistributør hadde en ambisjon som skulle forvandle klokkeverdenen. Hans visjon var å skape en sportsklokke som ikke bare utmerket seg med enestående kvalitet, men som også kunne leses under de mest utforende forhold. Dette skulle vise seg å være begynnelsen på en reise mot innovasjon og overlegenhet som skulle sette Luminox i en klasse for seg selv.

Med røtter i de latinske ordene "lumi" for lys og "nox" for natt, har Luminox klart å utvikle en revolusjonerende teknologi. Deres Luminox Light Technology (LLT) har blitt selve hjertet av deres identitet, og den har løftet merket til nye høyder innen klokkeindustrien.

Luminox Light Technology var selve essensen av innovasjon. Den introduserte en helt ny tilnærming til synlighet, uavhengig av eksterne lyskilder. Gjennom mikroskopiske tritium gassrør som ble strategisk plassert på viserne og timemarkørene, oppnådde Luminox en lysende glød som ville vare i opptil 25 år. Denne unike og patenterte teknologien gjorde Luminox-klokkene til et ikon av synlighet og pålitelighet og plasserte dem som pionerer innen klokkeindustrien på verdensbasis.

En reise utenom det vanlige

Luminox gikk utover bare å lage klokker; de skapte et partnerskap med eventyrere og de tøffeste av de tøffe. Kun tre år etter grunnleggelsen, gjorde Luminox overskrifter da de ble valgt av US Navy SEALs for deres dykkerklokke. SEALs, kjent for sin utholdenhet og besluttsomhet, trengte en klokke som kunne matche deres styrke. Resultatet var den ikoniske Luminox Original Navy SEAL dykkerklokken, som ble skapt for å møte disse utfordringene.

Reisen til Luminox er like ustoppelig som klokkene de skaper. Hver milepæl, fra oppstarten til Navy Seals sin godkjenning og lanseringen av Air-serien, maler et bilde av et merke som ikke er redd for å utforske det ukjente, og som alltid søker å utfordre grensene for hva som er mulig innen klokkeproduksjon. Luminox har klart å bygge et rykte som går langt utover selve klokkene – de representerer en livsstil som omfavner eventyr, mot og utholdenhet.

Mangfoldet i Luminox-kolleksjonene er en hyllest til merkets evne til å tilpasse seg ulike miljøer og aktiviteter. Uansett om det er i dypet av havet eller de høyeste fjell, i urbane landskap eller øde villmarker, har Luminox-klokkene vist seg å være en pålitelig følgesvenn for de som søker det ekstraordinære. Den evige gløden fra Luminox Light Technology som lyser opp hver klokke, uavhengig av tid og sted, minner oss om merkets forpliktelse til å tilby klokker som går utover forventningene. Luminox fortsetter å være en pålitelig ledsager for eventyrlystne sjeler, og deres historie er like strålende som lysene som pryder klokkene deres.