Endelig lanseres Mockberg Waterproof smykkekolleksjon!

Det svenske smykkemerket, kjent for sitt minimalistiske design og TikTok trend klokken Timeless, lanserer endelig sin Waterproof kolleksjon i Norge!

Den nye kolleksjonen er tiltenkt mennesker som ønsker å kombinere funksjonalitet, minimalistisk design og elegante smykker inn i hverdags antrekket.

Med Waterproof kolleksjonen trenger du ikke bekymre deg for at smykkene skal miste fargen når du enten bader, trener eller dusjer - disse er laget for å tåle vann! Smykkene er laget i kvalitetsmaterialer 316L stål med 18 karat PVD belegg.

Om Mockberg

Varemerket ble startet i 2015 av den da 19 år gamle Elvira Eriksson. Hun lette etter en feminin klokke til seg selv, uten å finne nettopp DEN. Etter å ha søkt og lett overalt ga hun etterhvert opp og bestemte seg for å selv skape det hun ville ha: den perfekte, feminine klokken for kvinner. Elvira ønsker å bringe skandinavisk mote til klokker, smykker og tilbehør, og har idag mer enn 500 forhandlere i Europa. Navnet valgte hun fra Mockberget i Dalarna, stedet hvor svært mange designmerker starter opp.

Visjonen er å skape klassisk design med minimalistiske detaljer, til fornuftige priser.

Mockberg er en merkevare som er opptatt av å være miljøvennlig og bærekraftig. De bruker resirkulert papir og emballasje, og forsøker å minimere bruken av plast. De jobber med leverandører som deler deres etiske og miljømessige verdier.

Alt i alt er Mockberg et fantastisk varemerke innen tilbehør med sin minimalistiske og moderne stil som passer til enhver anledning.