ÅRETS SKOLETID KAMPANJE ER IGANG!

byBiehl - Nyheter SS24

byBiehl - Nyheter SS24

Silje Slåen Bruket

|

|

1 min

"Made to last"


PEARL SIGNATUREDenne sommeren er vi stolte av å presentere byBiehls nye serie, Pearl Signature. Denne kolleksjonen er en elegant og tidløs kombinasjon av 14K gullforgylt sterlingsølv og ferskvannsperler, samt et alternativ i ren sterlingsølv med de samme nydelige perlene.


Pearl Signature-kolleksjonen er designet for å tilføre et snev av sofistikasjon til enhver stil, enten det er til hverdags eller spesielle anledninger. Ferskvannsperler gir hvert smykke et naturlig og unikt preg, mens det forgylte sølvet eller det rene sølvet gir en luksuriøs glans.


Gjør sommeren ekstra spesiell med et smykke fra byBiehls Pearl Signature-serie – perfekt for deg selv eller som en gjennomtenkt gave til noen du er glad i. Utforsk kolleksjonen i vår nettbutikk og finn ditt nye favorittsmykke i dag!
SCARLETT ØREHENGERbyBiehl har utvidet den populære Scarlett-kolleksjonen med nye, elegante ørehengere. Denne nyheten gir kolleksjonen et ekstra lag av sofistikasjon og stil, perfekt for både hverdag og festlige anledninger.


Scarlett-ørehengerne er designet med tanke på tidløs eleganse, og kombinerer det beste av moderne design og klassisk skjønnhet. Scarlett-ørehengerne er det perfekte tilskuddet til din smykkesamling. De delikate ferskvannsperlene gir et naturlig og sofistikert uttrykk, mens både det gullforgylte og rene sølvet gir en luksuriøs touch.

SCARLETT EARHANGERSMatch ørehengerne med Scarlett-kolleksjonen