Luminox - Navy SEAL

Luminox - Navy SEAL

Silje Slåen Bruket

|

|

2 min

Robuste klokker for ekstreme forhold


Luminox innledet sitt partnerskap med Nick North fra Navy Seals i 1992 med et klart mål for øye: å skape en klokke som kunne takle alle utfordringene som Navy Seals står overfor uten problem. I dag er Luminox Navy Seal-kolleksjonen blant de mest ettertraktede klokkene på markedet. Disse klokkene er designet med tanke på å tåle de mest krevende forholdene og er spesialutviklet og godkjent for å møte de strenge kravene til US Navy Seals. 
Klokkene har vanntetthet ned til 200 meter og med Luminox sitt selvdrevne belysningssystem, er disse klokkene alltid synlige, selv under ekstreme forhold. Deres ultralette og svært robuste konstruksjon har gjort dem til en favoritt blant Navy Seals. Med en Luminox klokke på håndleddet kan du være trygg på at du har en pålitelig og holdbar klokke som vil vare i mange år. Disse klokkene er laget av høykvalitets materialer og er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør dem til en must-have for enhver eventyrer eller militærpersonell.

Funksjonene som definerer Luminox Navy Seal kolleksjonen


Ekstrem holdbarhet: Luminox Navy SEAL-klokkene er designet med fokus på å tåle ekstreme forhold og røff bruk. De er vanntette og kan dykke ned til store dybder. I tillegg er de motstandsdyktige mot støt, riper og ekstreme temperaturer. Dette gjør dem ideelle for krevende militære oppdrag og eventyr i naturen.


Selvlysende teknologi: En av de mest imponerende egenskapene til Luminox Navy Seal-kolleksjonen er deres selvlysende teknologi. Luminox benytter seg av et unikt belysningssystem kjent som "Luminox Light Technology" (LLT), som sikrer at klokkene er synlige under alle lysforhold, til og med i totalt mørke. Dette systemet inneholder mikroskopiske gassfylte rør, kjent som "Gaseous Tritium Light Source" (GTLS), belagt med fosfor og fylt med tritiumgass. Disse rørene, laget av borosilikatglass, gir en kontinuerlig selvlysende effekt uten behov for lading gjennom naturlig lys.

Luminox lysteknologi

Presisjonsurverk


Luminox Navy SEAL-klokkene er utstyrt med førsteklasses urverk som garanterer nøyaktig og pålitelig tidsvisning. Disse urverkene er typisk produsert i Sveits, et kvalitetsstempel som er synonymt med presisjon og pålitelighet i klokkedesignverdenen. Denne perfekte kombinasjonen av holdbarhet og presisjon gjør Luminox Navy SEAL-klokker til en trofast følgesvenn, både for profesjonelle og eventyrlystne individer.


Stil og design


I tillegg til sin robusthet og funksjonalitet, er Luminox Navy Seal-klokkene kjent for sitt elegante og særegne design. De har en slank og solid konstruksjon, med enkle og lettleste urskiver. Vanligvis konstruert av slitesterke materialer som karbonforsterket polymer eller rustfritt stål, kombinerer klokkene styrke med letthet. Reimene, vanligvis laget av komfortable og slitesterke materialer som gummi eller nylon, tilbyr både behagelig passform og lang levetid.

NAVY SEAL


Luminox Navy SEAL-kolleksjonen er det perfekte valget for de som søker en pålitelig, funksjonell og robust klokke som er skapt for å møte de mest utfordrende forholdene. Med sin innovative lysrørteknologi, vanntetthet og slitesterke materialer, er disse klokkene ideelle for de med en aktiv livsstil eller behov for en pålitelig klokke i ekstreme situasjoner. I tillegg tilbyr Luminox Navy SEAL-kolleksjonen et bredt spekter av størrelser og farger, slik at du kan finne en klokke som passer din personlige stil og behov perfekt.