LUMINOX - vårt nyeste tilskudd!

LUMINOX - vårt nyeste tilskudd!

Silje Slåen Bruket

|

|

2 min

LUMINOX - Always glow!


Denne klokken, som alltid lyser uten behov for lading, er Swiss Made og laget av materialer som Carbonox, Carbonox+, og 316L stål. Den har enten safirglass eller K1 glass og er tilgjengelig med både kvarts- og automatiske urverk.

Bear Grylls


Bear Grylls har blitt kjent verden over som et av de mest anerkjente ansiktene innen overlevelse og frilufts-eventyr. Han er blant de yngste som noen gang har klatret Mount Everest, og er kjent gjennom tv-serier som "Man Vs Wild" og "Running Wild with Bear Grylls". Her har han tatt med kjente stjerner, som Julia Roberst, Ben Stiller og president Obama på utrolige eventyr i naturen. "Never give up" er mottoet til Bear Grylls og i følge han er det i stor grad dine egne holdninger og handlinger som vil avgjøre om du kommer deg ut i live. 

"Life isn't about how high you can climb but is about how many times you can fall down but get back up and keep moving onwards and upwards. And in those critical moments this watch has proven such a reliable friend to have by my side."

Luminox x Bear Grylls


Samarbeidet mellom Luminox og Bear Grylls startet i 2020 og sammen har de utviklet klokker spesielt tilpasset for en aktiv livsstil. Alle klokkene har funksjoner som er nøye valgt av Bear Grylls for å gjøre dem nyttige for han og andre eventyrere. Klokkene er utstyrt med Luminox Light teknologien som gjør klokkene synlige under alle lysforhold og vil forbli synlige i opp til 25 år. Alle klokkene i denne kolleksjonen er også preget med teksten "never give up", Bear Grylls logo og motto. I 2020 ble også den første 100% resirkulerte klokken lansert i samarbeid med Bear Grylls. Kassen, remmen og besel er laget av havplast. 

Funksjoner


I Bear Grylls Survival kolleksjon har klokkene en del tilleggsfunksjoner (varierer fra modell til modell) som blant annet mulighet for å kalkulere gjennomsnittshastigheten når du beveger deg i 1 time, kart målestokk, linjal på remmen (inches og centimeter), morsekode, kompass som enkelt kan tas av og på.

  • Selvdrevet belysningssystem som ikke trenger lading. Hvert lysende punkt på skive og visere er drevet av en innkapslet gass som gjør at klokkene ikke er avhengig av en ekstern lyskilde for å lyse.
  • LUMINOX garanterer konstant lys i opptil 25 år!
  • Vann og støtbestandige.
  • Quartz eller automatikk (Ronda eller Selitta) verk. Automatikk klokkene har en batteri-reserve på 38 timer når den er fullt oppladet.

  • CARBONOX: Et eget materiale utviklet av Luminox som er ultralette, ripe og støtbestandige, allergivennlige, og som hverken blir varmt eller kaldt i ekstreme temperaturer.
  • Flere av klokkene har skrukrone og bezel-ring som kan roteres en vei.
  • K1 glass eller safirglass.
  • Swiss Made etter den nye lovgivningen av 2017.
Pacific Diver chrono

Materialer


Carbonox - et ultralett karbonblandingsmateriale for å lage svært lette klokker. Materialet er 6 ganger lettere enn stål, 3 ganger lettere enn titan, ikke metallisk, hyperallergivennlig og antimagnetisk. Materialet er hardt og tåler robust bruk, og er svært værbestandig. Luminox har selv stått for oppfinnelsen av dette og det har vært i bruk siden 2006.


Glass - enten safirglass som er ripefritt med antireflektivt belegg slik at klokken gir tydelig avlesning uansett forhold. Det andre glasset som benyttes er K1 Mineralglass som er spesielt forsterket og ca 20% hardere enn vanlig mineralglass.


316L stål - Rustfritt stål som er svært holdbart mot riper, og materialet vil hverken oksidere, ruste eller endre farge.

For ytterligere informasjon om klokkene se LUMINOX.COM


For den norske kolleksjonen se FERAS.NO