Mockberg Waterproof Kolleksjon

Mockberg Waterproof Kolleksjon

Silje Slåen Bruket

|

|

1 min

Oppdag Mockberg


La deg inspirere av Mockbergs forpliktelse til kvalitet og stil – og finn det perfekte tilbehøret som hever ditt uttrykk til et nytt nivå. Hva blir din nye favoritt?

Om MockbergVaremerket ble etablert i 2015 av den da 19 år gamle Elvira Eriksson. Hun lette etter en feminin klokke til seg selv, men fant aldri den perfekte modellen. Etter å ha søkt overalt uten hell, bestemte hun seg for å skape den perfekte, feminine klokken for kvinner. Elvira ønsker å bringe skandinavisk mote til klokker, smykker og tilbehør, og har i dag mer enn 500 forhandlere i Europa. Navnet Mockberg er inspirert av Mockberget i Dalarna, et sted kjent for mange oppstartsbedrifter innen design.


Visjonen er å skape klassisk design med minimalistiske detaljer til fornuftige priser.

Mockberg er en merkevare som verdsetter miljøvennlighet og bærekraft. De bruker resirkulert papir og emballasje og forsøker å minimere bruken av plast. De samarbeider med leverandører som deler deres etiske og miljømessige verdier.


Alt i alt er Mockberg et fremragende varemerke innen tilbehør, kjent for sin minimalistiske og moderne stil som passer til enhver anledning.

Waterproof kolleksjonenMockberg har endelig lansert sin Waterproof-kolleksjon i Norge! Den nye kolleksjonen er designet for de som ønsker å kombinere funksjonalitet, minimalistisk design og elegante smykker i hverdagsantrekket.


Med Waterproof-kolleksjonen trenger du ikke bekymre deg for at smykkene mister fargen når du bader, trener eller dusjer – disse er laget for å tåle vann! Smykkene er laget av kvalitetsmaterialer, inkludert 316L stål med 18 karat PVD-belegg.

TikTok-trenden Timeless


Mockberg fikk nylig stor oppmerksomhet da en TikTok-video om deres Timeless-klokke gikk viralt. Videoen, som fremhever det elegante og minimalistiske designet til klokken, har fått tusenvis av visninger og positive kommentarer! Denne eksplosjonen av interesse har ført til økt etterspørsel og bekreftet Mockbergs posisjon som en favoritt på det skandinaviske markedet. Timeless-klokken kombinerer skandinavisk design med moderne funksjonalitet, noe vi elsker! 

Vedlikeholdsråd  • Oppbevar smykket i den medfølgende silkeposen/esken når du ikke bruker det.
  • Unngå kontakt med vann og kjemikalier som parfyme, hudkrem og hårspray.
  • Ikke oppbevar smykkene på badet eller andre fuktige områder.
  • Ta av smykket når du sover, soler deg, dusjer eller driver med sport.
  • Vent til du er helt tørr før du tar på deg smykket etter dusjing, bading eller påføring av olje.
  • Vær OBS på at dersom du tar medisiner eller kosttilskudd kan stoff skilt ut av kroppen påvirke smykkene.
  • Tørk av smykkene dine etter hvert bruk for å fjerne smuss, sminke, salter, talg, gasser mm. 

BESTSELGERE