Luminox Light Technology

I en verden som stadig omfavner teknologiske fremskritt, har Luminox Light Techonogy (LLT) trådt inn som en strålende stjerne innen selvlysende innovasjoner. Denne unike teknologien har ikke bare revolusjonert måten vi ser på klokkens lesbarhet, men også hevet standardene for pålitelighet og funksjonalitet til et helt nytt nivå.

Alltid synlig i opptil 25 år.

Luminox Light Technology representer kjernen av Luminox-klokkene. Denne teknologien gir en unik, selvlysende belysning som opprettholder sin strålende effekt i hele 25 år. I motsetning til andre luminerende systemer som krever eksterne lyskilder for å lades, har Luminox-klokkene denne lysstyrken integrert. Dette betyr at du alltid kan se tiden tydelig uansett forholdene. Disse klokkene gir en enestående synlighet både om dagen og om natten – uten behov for ekstern belysning. Denne innovative teknologien har vunnet tillit hos militære legender som U.S. Navy SEALs og modige piloter fra F-117 Nighthawk™ Stealth Jets. Luminox-klokkene er en pålitelig følgesvenn for helter som forstår verdien av en konstant fordel.

Mikrogasslysrør: Hemmeligheten bak magien

Hver eneste Luminox-klokke er utstyrt med små, selvblysende mikrogasslystuber. Disse bitte små gasslyskildene, innkapslet i borosilikatglasskapsler, er strategisk plassert på visere, timeindikatorer og urskiven – og der det er aktuelt, også i bezelen på klokkene. Dette geniale systemet er både skånsomt for mennesker og miljø, og hver eneste mikrogasslyskilde monteres manuelt i klokkene. Dette er selve hjertet av "ALLTID SYNLIG"-funksjonen. Den sveitsiske innovasjonen gir Luminox-klokkene en konstant, egenlysende glød som varer 24/7 i opptil 25 år.

I motsetning til andre klokkeprodusenter som bruker fosforescerende maling på markørene, som krever en ekstern lyskilde for å produsere en kortvarig "lysende effekt", skiller Luminox seg ut ved å eliminere behovet for ekstra lyskilder.

LLT vs. Super-LumiNova®: Den Selvbelysende Fordelen

Forskjellen mellom Luminox Light Technology (LLT) og Super-LumiNova® er betydelig. Mens Super-LumiNova® må eksponeres for en lyskilde for å "lades" og deretter har begrenset lysstyrke i en kort periode, eliminerer LLT behovet for ekstern lading. Luminox-klokkene trenger heller ikke et knappetrykk for å lyse opp skiven, og dermed bruker de ingen batterikraft. Luminox Light Technology tilbyr konstant selvlysende belysning i opptil 25 år.

Evig Glød: En Garanti for Synlighet

Luminox Light Technology er designet for å gi konstant lysstyrke, uavhengig av forholdene, i opptil 25 år. I løpet av de første ti årene er lysstyrken garantert å være konstant. Deretter vil lysstyrken gradvis avta på grunn av gassens energitap, men likevel lyse i hele 25 år.

Takket være Luminox Light Technology er Luminox-klokkene alltid leselige ved et enkelt øyekast, enten det er dag eller natt. Denne nyskapende teknologien har ikke bare satt en ny standard for lysende komponenter i klokkedesign, men har også forvandlet måten vi tenker på pålitelighet, funksjonalitet og synlighet i selv de mest krevende situasjonene. Luminox-klokkene er mer enn bare tidtakere – de er bærere av en bemerkelsesverdig teknologisk prestasjon som vil skinne lys over veien som ligger foran.